Access Bars®cursus

Zelf Access Bars® leren?

Access Bars®cursus | Verder met je leven​Wat geeft Access Bars® mij?

Access Bars® staan voor punten op het hoofd, die zacht aangeraakt worden en een kanaal zijn voor energie. De energie werkt waar nodig.
Het geven en ontvangen van Access Bars® sessies heeft mij veel gebracht. Energie, minder oordelen, mooie contacten en gesprekken. Mijn droom is dat in elke wijk en straat mensen Bars met elkaar uitwisselen, elkaar energetisch ondersteunen en wezenlijk contact maken. Het is zo laagdrempelig! En als je met elkaar uitwisselt is het gewoon een gratis energetische behandeling. Hoe wordt het nog beter dan dit?

 

Wil je zelf Access Bars® leren?

Volg dan de 1 daagse cursus en ontvang het certificaat voor Access Bars® practitioner. Je mag dan zelf (betaalde) sessies geven of kunt uitwisselen met andere Bars® beoefenaars. Dat is heel leuk! We hebben in Haarlemmermeer een whatsapp groep om afspraken voor “bars-swaps” te maken.

Wat zijn de kosten?

Kosten € 300,00 als je de cursus voor de eerste keer volgt. Bij herhaling € 150,00. Voor jongeren van 16 en 17 jaar zijn de kosten € 150,00. Kinderen onder de 16 jaar kunnen gratis deelnemen onder begeleiding van een betalende volwassene.

Wees welkom!

Aanmelden voor de Access Bars®cursus